logo

En introduktion till Svenska Spel Spela Tillsammans

Spela Tillsammans
Svenska Spel har en rad populära andelsspel och hittar samtliga på deras sida Svenska Spel spela tillsammans. Det är ett så kallat poolspel där alla bidrar till ett större system. Du kan köpa andelar i allt från Stryktipset till Bomben och Topptipset. Många som erbjuder andelar hos Spela Tillsammans sysslar med betting på heltid. De vet alltså vad som krävs för att pricka in alla rätt.

Så köper man en andel hos Spela Tillsammans

Om du vill gå med i en andel hos Svenska Spel kan du enkelt göra det. Följ bara stegen nedan:

  • Gå in på spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans
  • Logga in på ditt spelkonto
  • Välj vilket lag du vill gå med
  • Välj andel
  • Betala den summa som krävs för spelet

Du kommer snabbt upptäcka att det finns en rad olika lag och spelläggare att välja bland. När du klickar dig in på ett visst system ser du också hur många andelar som ingår, pris och de tidigare resultaten.

En fördel med Spela Tillsammans är att du kan se hur tipparen tänker och hur han motiverar sina val. Du kommer även se preliminärt hur raden kommer att se ut.

Därför ska du köpa en andel hos Spela Tillsammans

Det finns flera anledningar till varför du bör köpa en andel. För det första är det större chans att du vinner utan att du själv behöver spendera en stor summa pengar. För det andra brukar det vara roligare att spela tillsammans med andra. Du kan både spela med din familj och vänner eller med personer som du inte känner.

Om du spelar med andra får du automatiskt tillgång till experttips och analyser som du själv inte har. Många experter har koll på allt från inbördes möten till stjärnspelare och vilken form de olika lagen är i. Sådant kan vara väldigt tidskrävande att ta reda på själv.

Det främsta tipset för att lyckas med betting brukar vara att du ska läsa på och förbereda dig på allra bästa sätt. Om du spelar en andel finns det andra som gör detta åt dig.

Spela Tillsammans

Flera spelläggare hos Spela tillsammans

Det finns verkligen ingen brist på duktiga spelläggare hos spela tillsammans. Oftast kan det vara svårt att välja vem man ska välja. Vissa spelläggare är till och med handplockade av olika lag för att de har kunnat uppvisa så fina resultat.

Många av de som är regelbundna spelläggare hos spela tillsammans börjar sin bana som analytiker. De kanske har haft sin egen sajt med speltips varje vecka. Sedan går de vidare och börjar erbjuda andelar.

Du kommer snart att märka att alla spelläggare har en egen filosofi som de går efter. Du kommer även se att systemen kan skilja sig väldigt mycket åt beroende på vilken spelläggare du köper in dig hos. En del vill vinna stort och tar med fler skrällar på sin kupong. Andra vill vinna ofta och kör på fler säkra matcher.

Det finns inga rätt och fel här utan du får hitta dina egna favoriter hos spela tillsammans. Du kan även växla och köpa olika andelar.

Dessa andelsspel finns hos Svenska Spel

Du kan välja mellan flera olika andelsspel hos Spela Tillsammans. Det som är allra mest populärt är Stryktipset. Därför finns det också flest andelar att välja på här.

Stryktipset

När du spelar tillsammans på Stryktipset är målet att pricka rätt resultat i 13 fotbollsmatcher. Det är klassisk 1X2 betting. Det går att spika, halvgardera eller helgardera matcherna. Ju fler halv- och helgarderingar man lägger till, desto dyrare blir kupongen.

Om du väljer att köpa in dig i en andel är det alltså någon annan som bestämmer hur utfallen ska fördelas. De flesta har en budget som de håller sig till. Många spelar också reducerat system vilket är lite mer komplicerat. Det är dock inget du behöver sätta dig in i eftersom du överlåter det till någon annan.

Europatipset

Europatipset och Stryktipset påminner mycket om varandra. Du ska fortfarande pricka rätt i 13 matcher. Skillnaden mellan Europatipset och Stryktipset är att det sistnämnda bara fokuserar på engelska matcher. Även här handlar det om 1X2 betting.

De flesta spelläggare är väldigt insatta i många europeiska ligor. Därför det många spelläggare som återkommer flera dagar i rad.

Topptipset

Topptipset är en enklare version av Stryktipset som går att betta på nästan varje dag. Det är åtta matcher som också återkommer i Stryktipset eller Europatipset. Du kan alltså betta på samma resultat på båda kupongerna.

Ytterligare en skillnad med Topptipset är att du kan ställa in din kostnad per rad. Det är något som kommer att påverka din eventuella utdelning. Du kommer dock betala ett högre pris om du väljer att köra 10 kronor per rad. Om du hittar en dyrare andel så kan det bero på att de kör 10 kronor per rad. Du kan därför hitta något som passar din budget.

Powerplay

Att spela tillsammans på Powerplay är ungefär detsamma som Topptipset. Den stora skillnaden är att du bara bettar på hockeymatcher på Powerplay. Det fungerar precis som Topptipset gällande radinsats. Om du vill lämna in ett lite dyrare system är det därför perfekt att köpa in dig i en andel.

Det finns många som är intresserade av hockey i Sverige och flera av dem tar ut andelar regelbundet. Du kan alltså ansluta dig till dem och hoppas på fina vinster.

Så funkar det med vinster i ett andelsspel hos Spela Tillsammans

Du kanske undrar hur det fungerar med vinsterna i ett andelsspel. Alla som köper in sig i ett andelsspel delar lika på vinsten. Ibland tar spelläggaren ut provision eftersom de lägger ner så mycket tid på att ta ut systemet. Det brukar ligga runt 5 %.

Om du följer din kupong live kan du se din potentiella utdelning samtidigt som matcherna pågår. Du tar bara summan och delar det med antalet andelar. Skulle vinsten gå in så kommer pengarna att sättas in på ditt spelkonto strax efteråt. Du behöver inte göra något extra.

Spela tillsammans är en uppdaterad tjänst

Svenska Spel har lanserat Spela Tillsammans där du kan starta dina egna lag. Du kan även spela privat tillsammans med vänner och bekanta. Det är mycket smidigare än att flera personer ska swisha till en utnämnt spelläggare. Nu lägger alla en summa i poolspelet utan krångel. Då får man också vinsten utbetald till sitt spelkonto vilket är mycket smidigare. Det kan bli ett roligt helgnöje att ta ut Stryktipset eller Europatipset tillsammans med sina vänner.

Vanliga frågor och svar

Du går in på spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans i valfri webbläsare. Sedan trycker du bara på logga in och följer instruktionerna på skärmen. Du kan logga in med mobilt BankID.

Det finns ingen exakt siffra men det finns hundratals spelläggare att välja bland. Vissa är dock mer kända än andra.

Ja, det kan du. Dessutom kan du välja om den ska vara privat för vänner eller om vem som helst ska kunna köpa in sig.

De flesta spelläggare delar med sig av en preliminär kupong där du ser exakt hur de kommer spela. Det finns dock alltid reservation för ändringar.