logo

ATG tillsammans

ATG tillsammans

Travet är en av Sveriges mest omtyckta spelformer. Om du vill maximera dina chanser till vinst kan du köpa in dig i en andel och spela ATG tillsammans. Du kan köpa andelar varje dag på flera olika travlopp. Det gäller dock att vara snabb då de populära andelarna brukar sälja slut snabbt. Det gäller särskilt vid stora helger som Elitloppet och när det är V75 med jackpott.

Det är enkelt att gå med i ATG tillsammans

Det är väldigt enkelt att köpa en andel. Många av de stora andelsspelen har varit aktiva i flera år och har radat upp fina resultat genom åren. Det finns spelexperter som har vunnit stort på allt från V75 till V86.

ATG var faktiskt den första aktören som erbjöd möjligheten till andelsspel. Målet var då att det skulle vara så enkelt som möjligt för kunderna. Det är något som de står fast vid än idag. Du behöver bara vara inloggad på ditt ATG-konto och klicka dig fram till alla andelar.

När du väljer ett spel ser du vad det kostar och hur många andelar det rör sig om. Är det ett spel med 10 andelar behöver du bara dela vinsten med 9 andra spelare. Om du köper ett spel med 50 andelar behöver du dela vinsten med 49 andra spelare vilket skulle ge en mindre vinst.

Logga in och köp en andel hos ATG tillsammans

För att kunna köpa en andel hos ATG tillsammans måste du ha ett konto hos ATG. Eftersom ATG har svensk licens kan du skapa ett konto med BankID. Sedan söker du bara efter den spelbutik som du är intresserad av. De flesta har sina egna namn. Du kan också få fram en lista med samtliga andelsspel och välja den som intresserar dig mest.

ATG

Håll koll på dessa termer hos ATG tillsammans

Det finns många termer som det kan vara bra att ha koll på om du vill spela hos ATG tillsammans. Här är några av de viktigaste av dem:

Preliminär kupong

Alla spelläggare kan dela med sig av en preliminär kupong för att visa sina kunder vilken rad de kommer att spela på. De brukar vanligtvis plocka ut denna kupong samma dag som loppet går. Den är preliminär eftersom det kan komma ändringar. Det sker när en häst blir struken eller om spelläggaren inte får in tillräckligt med spelare.

Exklusivt system

Det här är ett spel som bara kommer att spelas en gång. Som ett exempel kan vi säga att det finns ett andelspel för 300 kronor med 10 platser. Dessa platser kan fyllas upp väldigt snabbt. Då kan spelläggaren lämna in samma spel flera gånger. Nackdelen med detta är att fler kommer dela på en eventuell vinst.

Om du spelar på ett exklusivt system är du säker på att den raden bara kommer att lämnas in en gång. Då har du chansen på en större utdelning om er andel skulle få in 7 rätt.

Travstugan

Hitta rätt spelläggare hos ATG tillsammans

Det är väldigt många spelare som spelar hos ATG tillsammans varje dag. Dessa spelläggare sitter utspridda över hela landet. Vissa ingår även i större lag som Travstugan. Dessa lag brukar vara väldigt selektiva då deras rykte står på spel.

Många spelläggare har olika strategier. En del satsar på den stora vinsten och andra vill hellre vinna lite mindre men oftare. Som spelare har du säkert en strategi som du föredrar. Det är därför bra att hitta en spelläggare som har samma spelstrategi som du själv skulle välja.

Spela på V75 hos ATG tillsammans

V75 är definitivt det lopp då det finns flest andelar. Det är inte så konstigt med tanke på att det är det lopp som omsätter mest pengar. Det finns billiga V75-andelar som kostar så lite som 25 kronor. Du kan också välja dyrare alternativ uppemot 1000 kronor. Tänk på att aldrig spela för pengar som du inte har råd att förlora.

De flesta kuponger delas mellan 5 till 25 spelare. Var uppmärksam på att kupongerna normalt inte lämnas in förrän strax innan spelstopp. Om kupongen inte går igenom brukar du ha lite tid på dig att hitta en ny. Innan du ska köpa en andel kan det vara bra att kolla upp vilken tid det är spelstopp.

Vad är ett andelsspel?

Idén bakom ATG tillsammans är att du ska kunna vara med på större system för en liten summa pengar. Då kommer du ha större chans till miljonvinsterna. Tanken är också att du ska kunna spela med folk du känner utan att behöva swisha fram och tillbaka.

När man köper ett andelsspel delar man upp kupongen mellan flera olika spelare. En person har ansvar för kupongen vilket brukar kallas för spelläggare. Det kan i princip vara hur många andelar som helst. Du kan till exempel lämnas in en andel med en kompis om du vill.

Köp en andel på en utvald hemsida

ATG tillsammans var tidigt ute och skapade en hemsida där alla kan köpa andelar av varandra. Då behöver ingen part ligga ute med pengar. Alla köper in sig direkt på ATG tillsammans utan krångel.

Det här har blivit väldigt populärt och du kan nu spela på samma lag som några av de bästa travspelarna i landet. Du behöver inte heller ha koll på travet utan du kan överlåta analyserna till experterna.

Börja dela med dig av egna andelsspel på ATG tillsammans

Har du fallenhet för att ta ut travkuponger och analysera loppen? Då kan du alltid starta ditt eget lag och be andra att köpa in sig i ditt lag. Du måste dock vara medveten om att det råder tuff konkurrens idag. Om du vill att spelare ska välja din andel kan det därför vara bra att marknadsföra sig själv på olika sätt. Det kan vara via sociala medier eller via sin egen hemsida. Du kan även ansöka om att gå med i ett större lag som Travstugan.

Köp in dig i High Five

Hos Svenska Spel hittar du också travandelar precis som hos ATG tillsammans. Det är ett spel som kallas för High Five. När du spelar High Five ska du plocka ut de fem första hästarna i ett lopp. Det kan vara både trav och galopp. En stor fördel med denna typ av spel är att det går väldigt snabbt. Du kommer alltså snabbt kunna se om du har vunnit eller inte.

Detta är även ett stort spel i Frankrike där det omsätter upp till 30 miljoner dagligen. Det avgörs kring lunchtid varje dag. Du vinner även om du bara har tre eller fyra rätt.

Vanliga frågor och svar

ATG tillsammans är en webbplats där du kan köpa in dig i andelar på travet. Det kan vara allt från V75 till V86.

Ja, vem som helst kan skapa sitt eget andelsspel och bjuda in andra. Det gäller dock att få tillräckligt många att köpa in dig i din andel.

Det kan vara väldigt olika. Vissa andelar hos ATG tillsammans kostar bara 25 kronor. Du kan också hitta andelar för 1000 kronor eller mer.

Det finns andelsspel tillgängliga varje dag. De stora spelen som V75 och V86 går bara av stapeln några gånger i veckan.